Olen Hanna, vauvoihin hurahtanut, itsekin neljän lapsen äiti. Kuvaan rakkaudesta työhöni ja pääsääntöisesti asiakkaitani ovat lapsiperheet ja heistä erityisesti vastasyntyneiden vauvojen vanhemmat. 

Kuvaustyöni aloitin keväällä 2001 ensin koulukuvausyrityksessä, josta sittemmin siirryin studiokuvauksiin ja 2011 itsenäisesti kuvaamaan kuvauksia laidasta laitaan. Vuoden 2014 kesällä aloitin Tyksissä vastasyntyneiden vauvojen potrettikuvaukset synnytysvuodeosastoilla ja tällä hetkellä näitä kuvauksia tehdään sairaalassa kolmesti viikossa, mukaanlukien kuvaukset keskolassa. 

Vaikka vauvat täyttävätkin kalenteristani suurimman osan, teen silti kuvaustöitä laidasta laitaan. Kesäisin pääpaino vauvojen lisäksi on vihkikuvauksissa, sekä vastavalmistuneiden potreteissa ja kuvaukset ovat kovasti haluttuja esimerkiksi Turun kauniissa ulkomiljöössä, jossa riittää valinnanvaraa ihan jokaiseen makuun. 

Tilaisuuksia, sekä yritysten kuvauksia teen tarpeiden mukaan tilaustyönä. 


YHTEYSTIEDOT

Hanna Stengård
hsnyphoto@gmail.com
+358 40 142 0104

Vauvojen korvaavat kuvaukset otan tällä hetkellä kotiini ja muissa studiokuvauksissa sovin tapauskohtaisesti Pimiö Loungen studiotiloista. Kysy myös kotikuvauksen mahdollisuutta muotokuvauksessa.

Facebook
Instagram